ZF 24

FMI mentine calendarul initial de adoptare a legii salarizarii unice: "Am fost citati incorect"

05.08.2009, 18:02 19

Fondul Monetar International (FMI) mentine termenul pana la care autoritatile romane trebuie sa adopte legea salarizarii unice, a afirmat, miercuri, seful misiunii de evaluare a Fondului in Romania, Jeffrey Franks, aratand, insa, disponibilitate pentru discutii cu Guvernul pe aceasta tema, informeaza Mediafax.

"Am fost citati incorect ieri (marti - n.r.). Noi ne mentinem calendarul initial de adoptare a legii salarizarii unice, insa vom avea discutii in acest sens cu Guvernul", a spus Franks dupa intalnirea dintre reprezentantii FMI si cei ai Ministerului Finantelor.

Presedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a anuntat, marti, la finalul discutiilor cu reprezentantii FMI ca expertii institutiei au propus amanarea termenului pentru ca in aceasta perioada sa poata avea loc un dialog eficient cu partenerii sociali si sa fie facute simulari privind aplicarea acestei legi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO