ZF 24

Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin: Cu cele trei magazine pe care le avem acum, acoperim 30% din publicul din Bucureşti. Cred că putem ajunge la zece unităţi în Capitală. Retailerul francez are 2.400 de angajaţi în acest moment în România şi, în contextul expansiunii planificate, oficialii companiei estimează că numărul acestora ar putea urca la 5.000-6.000 în anii următori

Frédéric Lamy, CEO al Leroy Merlin România: Cred că Leroy Merlin Pallady va deveni magazinul cu cele mai mari vânzări din reţeaua noastră.

Frédéric Lamy, CEO al Leroy Merlin România: Cred că Leroy Merlin Pallady va deveni magazinul cu cele mai mari vânzări din reţeaua noastră.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.02.2020, 17:20 134

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, cu afaceri de jumătate de miliard de euro în România şi 17 magazine, ţinteşte pe termen lung să ajungă la zece magazine doar în Capitală, momentan având trei astfel de unităţi. Cel de-al patrulea magazin urmează să se deschidă lunile următoare, în zona Pallady din estul oraşului.

„Momentan, cu cele trei magazine pe care le avem - în Bragadiru (sud-vest), centrul comercial Colosseum (nord) şi mallul Sun Plaza (sud) – acoperim circa 30% din publicul din Bucureşti. Cred că putem ajunge într-o zi la zece magazine în Capitală, pentru că aici se construieşte mult”, spune Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO