ZF 24

FT ofera un premiu de o saptamana de practica la sediul din Londra pentru cei care scriu cum e sa fii "Nascut in '89"

08.10.2009, 11:41 16

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD),Financial Times si UniCredit Group lanseaza competitia de eseuri"Nascut in '89", pentru a comemora evenimentele istorice din toamnaanului 1989, anuntt institutia financiara.

"Prin aceasta competitie, organizatorii vor sa afle cum tanarageneratie din regiunea BERD a facut fata schimbarilor din ultimiidouazeci de ani. Ne asteptam ca tinerii nascuti in acel dramatic an1989 sa-si exprime sperantele, asteptarile si, de asemenea,ingrijorarile fata de viitor, sa-si expuna reflectiile siimpresiile intr-un eseu care sa nu depaseasca 1.500 de cuvinte", searata intr-un comunicat al institutiei.

Aplicatiile pot fi trimise fie prin e-mail la bornin89@ebrd.com,prin intermediul site-ului www.ebrd.com/bornin89 sau prin posta laEBRD Communications Department, Reference: "Born in '89", OneExchange Square, London, EC2A 2JN. Termenul limita de trimitere aeseurilor este 31 decembrie 2009.

Un juriu international, condus de catre bine-cunoscutulromancier Andrey Kurkov, va selecta castigatorii. Premiul intaiconsta intr-o saptamana de practica la Financial Times, iar restulpremiilor, in bani, vor fi acordate de catre UniCredit Group.Ceremonia de premiere va avea loc in primavara lui 2010 la sediulBERD din Londra, unde se va publica si o colectie cu cele mai buneeseuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO