ZF 24

Germanos a cumparat retailerul Tel Sim GSM

22.11.2007, 12:42 17

Germanos Telecom Romania anunta achizitionarea lantului de magazine TEL SIM GSM, un lant de retail si distributie telefoane mobile, accesorii si baterii cu 19 magazine in 18 orase inclusiv in Bucuresti, Iasi, Oradea si Craiova.

"Achizitionarea lantului de magazine face parte din strategia noastra de a veni cat mai aproape de consumator prin extinderea lantului de magazine Germanos in zone noi. Credem ca reteaua TEL SIM GSM vine in completarea strategiei noastre privind viitorul Germanos in Romania. Prin aceasta achizitie, ne apropiem din ce in ce mai mult de obiectivul stabilit la inceputul lui 2007, 200 de magazine pana la sfarsitul anului", a declarat Dimitris Blatsios, CEO al Germanos Telecom Romania.

Germanos Telecom este unul din cei mai mari retaileri GSM de pe piata locala, si este detinut de grupul elen de telefonie mobila Cosmote. Cel mai mai mare concurent al Germanos este retailerul clujean Euro-GSM.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO