ZF 24

Guvernul va face recurs la decizia Curtii de Apel Iasi in legatura cu privatizarea Antibiotice

12.02.2008, 20:11 16

Executivul va face recurs la decizia prin care Curtea de Apel Iasi a suspendat, luni, hotararea de Guvern privind privatizarea Antibiotice Iasi prin licitatie cu strigare, au declarat, astazi, surse din Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), informeaza Mediafax.

Privatizarea Antibiotice Iasi a fost dezbatuta, marti, la Comisia de sanatate si familie din Camera Deputatilor, unde au fost prezenti vicepresedintele AVAS Laszlo Gyerko, liderul de sindicat de la Antibiotice Vasile Stanga si mai multi reprezentanti ai unor asociatii din industria de medicamente.

Presedintele Comisiei, Mircea Ifrim, a declarat ca discutiile vor fi reluate saptamana viitoare, intrucat la intalnirea de marti au lipsit directorul general al Antibiotice, Ioan Nani, si reprezentantii Consiliului Concurentei.

Printre problemele ridicate de membrii Comisiei s-au numarat metoda de privatizare a companiei, licitatia cu strigare, si graba autoritatilor privind valorificarea participatiei la compania din Iasi.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO