ZF 24

Guvernul va stabili valoarea finala a taxei de prima inmatriculare in functie de trei cerinte CE

18.01.2008, 18:34 13

Guvernul va stabili valoarea finala a taxei de prima inmatriculare in functie de trei noi cerinte ale Comisiei Europene, care insa nu vor schimba fundamental valorile propuse de expertii romani, a declarat, vineri, ministrul Mediului, Korodi Attila.

Potrivit ministrului Korodi, Comisia Europeana a cerut Romaniei sa stabileasca un cuantum mai mare al taxei de prima inmatriculare in cazul masinilor mai slabe din punct de vedre al tipului de catalizator euro folosit, ca taxa sa scada mai mult in functie de vechime in cadrul aceleiasi grupe euro si ca procedura de contestare a taxei sa fie extinsa si mai clar stabilita.

"Subliniez ca modificarile cerute de Comisie nu schimba decat la nivel de virgula, daca vreti, cuantumurile propuse de noi", a declarat Korodi, care a precizat ca, in urma noilor cerinte ale expertilor europeni, partea romana lucreaza inca la stabilirea valorilor pe care urmeaza sa le legifereze.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO