ZF 24

Henkel Bautechnik Romania si Henkel Romania au fuzionat

31.01.2007, 12:48 40

Producatorul de materiale de constructii Henkel Bautechnik Romania si firma de bunuri de larg consum Henkel Romania au finalizat procesul de fuziune, compania rezultata pastrand structura organizationala pe divizii si personalul celor doua societati.
"Fuziunea celor doua companii Henkel din Romania a fost determinata de argumente de natura economico-financiara si organizatorica, ca de exemplu extinderea activitatilor si complexitatea acestora, cresterea numarului de angajati, simplificarea procedurilor, reducerea costurilor, realizarea de economii", se arata intr-un comunicat al companiei publicat astazi.

Presedintele companiei nou formate este Liviu Sfrija, care a ocupat aceeasi functie in cadrul firmei de bunuri de larg consum. Fostul director general al Henkel Bautechnik Romania,Wolfgang Zettl, a fost numit director regional al diviziei de adezivi in Europa de Sud Est.

Henkel are 440 de angajati in Romania, iar portofoliul sau cuprinde aproximativ 30 de marci si mii de produse, de la produse cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si profesionali pana la tehnologii. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO