ZF 24

Horaţiu Trifa, student ASEBUSS: Economia nu este sustenabilă dacă cei care conduc afaceri se ghidează după „urechea muzicală”

Horaţiu Trifa, student ASEBUSS: Economia nu este...

Autor: Adelina Mihai, Corina Mirea

19.02.2014, 09:44 904

Motivul pentru care managerii încă se mai înscriu la programe de educaţie de tip MBA sau Executive MBA este legat de faptul că în mediul de afaceri este nevoie de lideri care să aibă cunoştinţele bine structurate pentru ca economia să crească, a explicat Horaţiu Trifa, student al primei promoţii din programul de MBA pentru antreprenori al şcolii de afaceri ASEBUSS.

„Economia nu va putea fi sustenabilă dacă tot felul de oameni care ştiu businessul după urechea muzicală vor ajunge să conducă toate afacerile. Dar nici nu văd foarte mulţi recruiteri care să spună că vor doar candidaţi care să aibă MBA, MBA-ul nu este o certificare care îţi oferă un avantaj competitiv în recrutare. De aceea, ne-ar ajuta ca banii investiţi şi know-how-ul absolvenţilor să fie împărtăşit de cât mai mulţi oameni, să fie apreciaţi de mai mulţi care au trecut prin această experienţă şi atunci poate diplomele din dulap ar căpăta o valoare mai mare”, a spus Trifă, prezent la cea de-a noua ediţie a dezbaterilor HR Insider, organizată pe tema „Viitorul pieţei programelor de educaţie managerială în România: se mai înscriu managerii români la programe de MBA?”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO