ZF 24

HVB si BA-CA finanteaza cu 26 mil. euro primul proiect rezidential al Alia Inmobiliaria din Capitala

06.08.2007, 22:49 21

Compania Alia Inmobiliaria, divizia grupului spaniol Alius a contractat de la Banca HVB Tiriac si Bank Austria Creditanstalt, un credit in valoare de circa 26 milioane euro pentru construirea unui ansamblu rezidential in Bucuresti.
Actionarii companiei au aprobat in luna aprilie contractul de imprumut incheiat cu cele doua institutii bancare.
Complexul, denumit Alia Apartamente, va fi dezvoltat pe bulevardul Maresal Averescu, situat in sectorul 1 din Bucuresti.
Reprezentantii companiei Alia Inmobiliaria, au declarat, la inceputul anului, ca firma va dezvolta un proiect rezidential de lux langa bulevardul Maresal Averescu, fiind prima investitie pe piata romaneasca, investitie de circa 30 milioane de euro.
Proiectul consta intr-un complex privat format din trei cladiri structurate pe inaltimi diferite, totalizand 130 de apartamente cu doua, trei, patru sau cinci, standard sau duplex. Complexul va avea o suprafata construita desfasurata de 18.000 mp, pe un teren de 5.000 mp. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO