ZF 24

Iftemie, Acer: Nimeni nu mai schimbă PC-urile decât dacă este strict necesar

Bogdan Iftemie, directorul de vânzări al Acer România

Piaţa e într-o transformare totală acum, şi din punct de vedere al produselor şi categoriilor, şi din punct de vedere al comportamentului de cumpărare şi al bugetelor disponibile.

Bogdan Iftemie, directorul de vânzări al Acer România Piaţa e într-o transformare totală acum, şi din punct de vedere al produselor şi categoriilor, şi din punct de vedere al comportamentului de cumpărare şi al bugetelor disponibile.

Autor: Adrian Seceleanu

01.08.2013, 20:07 214

Cererea de computere din sectorul public a fost aproape „in­existentă“ în al doilea trimestru, la fel ca şi pe segmentul corporate, în condiţiile în care la nivelul întregii pieţe nimeni nu mai schimbă PC-curile decât dacă acest lucru este strict necesar, a declarat pentru ZF Bog­dan Ifte­mie, directorul de vânzări al Acer România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de laptopuri.

„La nivel de public sector cererea este aproape inexistentă. Au fost foarte puţine licitaţii în piaţă, este evident că nu sunt bani, la fel şi pe zona de corporate, ciclurile de utilizare se prelungesc la maxim. Nimeni nu mai schimbă PC-urile decât dacă e strict necesar. Piaţa e într-o transformare totală acum, şi din punctul de vedere al produselor şi categoriilor, şi din punctul de vedere al comportamentului de cumpărare şi al bugetelor disponibile“, a spus Iftemie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO