ZF 24

Immoeast va construi 20 de centre comerciale in Romania

11.07.2007, 13:05 10

Fondul austriac Immoeast intentioneaza sa dezvolte o retea de 20 de centre comerciale in principalele orase din Romania, primele locatii unde a achizitionat deja terenuri fiind Arad si Targu Mures, a anuntat compania Immofinanz Austria, actionarul majoritar al Immoeast.

"Negociem achizitia de terenuri in circa 20 de locatii din tara pentru dezvoltarea retelei de centre comerciale Stop.Shop. Am achizitionat deja terenuri in Arad si Targu Mures, unde vom construi proiecte care vor avea in total 20.000 de metri patrati", se arata intr-un anunt al Immofinanz.

Immoeast detine in Romania 113 de proiecte imobiliare, cu o suprafata de circa 3,85 milioane de metri patrati, din care 44 de proiecte de retail, cu o suprafata de 894.000 de metri patrati.
Immoeast a anuntat anterior ca dispune, pana in anul 2010, de un buget de 731 milioane de euro pentru achizitii si dezvoltari imobiliare pe piata romaneasca, astfel ca valoarea portofoliului detinut in Romania va creste in urmatorii trei ani la 2,1 miliarde de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO