ZF 24

Inca patru banci americane au fost inchise

25.04.2009, 17:41 15

Patru banci au fost inchise in aceasta saptamana de catre oficialitatile americane, numarul total al bancilor inchise in acest an ridicandu-se la 29. Ultimele banci care au fost inchise sunt Southnern Bank, Michigan Heritage Bank, First Bank of Beverly Hills si First Bank of Idaho.

American Southern detinea active in valoare de 112,3 milioane dolari si depozite de 104,3 milioane dolari. FDIC, autoritatea de garantare a depozitelor bancare, a declarat ca depozitele vor fi preluate in majoritate de Bank of North Georgia si o divizie a Synovus Financial Corporation. Michigan Heritage a anuntat ca majoritatea depozitelor bancii vor fi preluate de Level One Bank. First Bank of Beverly Hills detinea active de 1,5 miliarde dolari si depozite de 1 miliard dolari la 31 decembrie. Cu toate acestea FDIC nu a reusit sa gaseasca un cumparator pentru institutia bancara. Bank of Idaho avea active de 488,9 milioane dolari si depozite de 374 milioane dolari. US Bancorp a preluat depozitele sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO