ZF 24

Inchiderea aeroportului Baneasa pe timp de noapte ar putea scumpi biletele

29.10.2009, 16:48 18

Restrictia de noapte impusa de aeroportul Baneasa va aduceoperatorilor cresteri de costuri de cel putjn 15%, care s-ar putearegasi in preturile finale ale biletelor. Dar mai poate majoralow-costul preturile cand toata lumea le reduce?

"Opinia noastra este ca o strategie preventiva - adica prudentain acordarea autorizatiilor de constructie in zona Baneasa - ar fifost mult mai potrivita. Autorizatiile din zona au fost date incunostinta de cauza, stiind ca aeroportul este functional si noi nuam fost consultati".

Managementul Blue Air este destul de nemultumit cu privire larestrictia pe care aeroportul Baneasa a decis sa o puna in aplicarede la sfarsitul lunii octombrie. Astfel, niciun avion mai greu de50 de tone nu va mai putea decola sau ateriza intre orele 22.00 si7.00 de pe aeroportul construit inainte de 1990 langa Bucuresti,dar care a devenit parte integrata a orasului in anii 2000.

Cititi mai multe despre efectele restrictiilor de zbor pe timpulnoptii pe aeroportul Baneasa pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO