ZF 24

Innsbruck: nu doar pentru pasionaţii de schi

Innsbruck: nu doar pentru pasionaţii de schi

Autor: ONE ONE

15.01.2015, 09:50 1224

Chiar dacă nu eşti tocmai pasionată de sporturile de iarnă, Innsbruck este locul unde poţi poposi pentru măcar o zi. Îţi spunem noi de ce.

Ai stabilit de multă vreme: sportul nu este potrivit pentru tine. Asta dacă nu cumva sesiunile interminabile de shopping şi uitatul după perechea perfectă de pantofi nu s-au omologat ca probe în competiţii naţionale şi internaţionale. Acestea fiind stabilite îţi vom explica ce poţi face dacă în vacanţa ta în Austria ajungi pentru o zi în Innsbruck.

Începe-ţi ziua la înălţime

La propriu. Mergi să bei o cafea şi să admiri oraşul de sus: este o experienţă de încercat. Locurile noastre preferate? Sky Barul Lichtblick 360, aflat în centrul vechi, la etajul 7 al unei clădiri din sticlă şi oţel, sau restaurantul Seegrube, aflat în vârf de munte. Nu-ţi face griji că vei face o viaţă până la Seegrube, daca iei funicularul din centrul oraşului, în 20 de minute te poţi bucura de cafeaua despre care îţi povesteam.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO