ZF 24

Intermarche, proprietarul retelei de magazine Interex: nu renuntam la operatiunile din Serbia si Romania

06.05.2008, 15:24 226

Retailerul francez Intermarche, proprietarul retelei de magazine Interex, spune ca nu intentioneaza sa se retraga de pe pietele din Romania si Serbia.

Furnizorul de stiri internationale Planet Retail a anuntat ieri, citand surse din piata, ca Interex (filiala a Groupement des Mousquetaires) ar putea lua in considerare renuntarea la operatiunile sale din Serbia si Romania.

"Dezmintim ferm acest zvon total nefondat. Gruparea Muschetarilor, prin intermediul Interex, este prezenta in Balcani inca din 1999. Filiala numara 38 de puncte de vanzare si a realizat in 2007 o cifra de afaceri cu 20,8 % mai mare fata de anul anterior. Gruparea are in derulare un plan de dezvoltare ce isi propune deschiderea a peste 10 noi puncte de vanzare in 2008", se arata intr-un comunicat al grupului ITM Intermarche transmis astazi catre Planet Retail.

In Romania, reteaua Interex numara in prezent 11 supermarketuri, iar in 2007 a inregistrat o cifra de afaceri de peste 95 de milioane de euro, potrivit datelor comunicate de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO