ZF 24

International Leasing a imprumutat 23 mil. euro si negociaza noi credite

22.03.2007, 12:27 14

International Leasing IFN a contractat, in primul trimestru al anului, credite in valoare totala de 23 de milioane de euro, de la Banca Comerciala Romana (BCR), Piraeus Bank si Bancpost, si negociaza imprumuturi de 22 de milioane de euro, a anuntat, joi, compania de leasing.
Sumele au fost acordate sub forma unor plafoane de finantare, de catre BCR - 15 milioane de euro, Piraeus Bank - cinci milioane de euro, respectiv Bancpost - trei milioane de euro, se arata intr-un comunicat al firmei.
"Creditele vor fi folosite pentru finantarea achizitionarii, in sistem de leasing financiar, atat de bunuri mobile, noi si second-hand, cat si pentru finantarea de imobile", se precizeaza in comunicat.
Totodata, compania se afla in negocieri avansate pentru obtinerea unor plafoane suplimentare de creditare, in valoare de 22 milioane de euro, de la alte doua banci cu filiale in Romania. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO