ZF 24

Investitie romano-italiana de 15 mil. euro intr-o cladire de birouri in nordul Capitalei

25.06.2007, 19:40 10

Dezvoltatorul imobiliar Extenso, cu capital romano-italian, va investi circa 15 milioane de euro pentru constructia unui imobil de birouri de clasa A in zona de nord a Capitalei, a declarat, astazi, Mirela Rosca, directorul executiv al companiei.
"Am achizitionat recent un teren de circa 4.000 de metri patrati pe care vom construi o cladire de birouri cu o suprafata de 14-15 de metri patrati, structurata pe 8-10 etaje", a afirmat Rosca.
Ea a precizat ca firma intentioneaza sa continue achizitia de terenuri in aceeasi zona a Bucurestiului, pentru a construi inca doua imobile de birouri.
Constructia a inceput in luna noiembrie a anului trecut si va fi finalizata in anul 2008. Ansamblul este construit pe un teren de 7.000 de metri patrati.
Pretul apartamentelor variaza intre 800 si 1.000 de euro pe metru patrat, sume care nu includ TVA.
Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 15 de euro dupa suplimentarea cu patru milioane de euro a fondurilor initiale, majorarea investitiei fiind determinata de amenajarea parcului din jurul cladirii, cu o suprafata de 5.000 metri patrati, precum si datorita serviciilor de management al cladirii. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO