ZF 24

Iuliu Winkler, secretar de stat la Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale

11.04.2007, 16:21 23

Fostul ministru delegat pentru Comert Iuliu Winkler va ocupa functia de secretar de stat la Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale, a declarat, astazi deputatul UDMR Kelemen Hunor, precizand ca Uniunea va prelua 6-7 posturi de secretar de stat.

Potrivit lui Kelemen Hunor, posturile de secretar de stat care au apartinut PD atunci cind se afla la guvernare inca se mai negociaza intre PNL si UDMR.

"Este sigur ca Iuliu Winkler va prelua un post de secretar de stat la IMM-uri si ca noi vom renunta la un post de secretar de stat la Ministerul Mediului, pentru ca avem acum ministru in acest minister", a precizat deputatul UDMR.

Iuliu Winkler a detinut functia de ministru delegat pentru Comert in fostul Executiv, post care a fost desfiintat in urma restructurarii Guvernului.

Noul Cabinet este format din PNL si UDMR, astfel ca posturile de secretar de stat detinute de demnitarii PD urmeaza sa fie impartite intre PNL si UDMR.

Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a trimis, miercuri, la Cabinetul primului-ministru, demisiile in bloc ale secretarilor de stat propusi de PD si numiti de premier in functii executive, pe criterii politice, a anuntat formatiunea democrata. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO