ZF 24

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
02.09.2013, 19:56 212

Acţiunea zilei de ieri

Titlurile Băncii Transilvania (TLV) se menţin pe trendul ascendent început în urmă cu câteva luni. Ieri, acţiunile TLV au crescut cu 0,5% şi s-au apropiat din nou de maximul ultimului an, de 1,45 lei, atins în luna august.

Luna trecută, titlurile băncii au câştigat 16%, iar de la începutul anului au un avans de 31,5%, printre cele mai mari de pe bursă. Banca Transilvania a anunţat ieri că are un nou director financiar (CFO), George Călinescu, pe care l-a adus de la RBS Bank.

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile Fondului Proprietatea (FP), care se apropie din nou de pragul de 0,7 lei, după ce au câştigat 1,25% în şedinţa de ieri.

  • Acţiunile Transilvania Construcţii (COTR), care au intrat în atenţia investitorilor după ce SIF Banat-Crişana şi-a majorat participaţia în companie la 49,6% şi va lansa o ofertă de preluare.

  • Titlurile companiei imobiliare Impact Developer & Contractor (IMP), unde acţionarii încearcă să găsească o soluţie pentru finanţarea companiei, fie prin majorare de capital, fie prin emisiune de obligaţiuni.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO