ZF 24

Lanţul franţuzesc de brutării Paul îşi consolidează poziţia în România şi deschide încă o unitate la Constanţa

Lanţul franţuzesc de brutării Paul îşi consolidează...

Autor: Roxana Rosu

02.08.2017, 14:22 188

Lanţul franţuzesc de brutării Paul continuă să-şi consolideze poziţia pe piaţa locală prin inaugurarea celei de-a 18-a unităţi din România, în Constanţa, în urma unei investiţii de aproximativ 450.000 euro.

Brutăria este amplasată în centrul comercial Vivo şi are o suprafaţă de 198 metri pătraţi.

„Ne uităm constant la noi oportunităţi de dezvoltare a reţelei la nivel local şi încercăm să aducem mai aproape de consumatori filosofia brandului Paul şi conceptul „L’art de vivre à la française”, cu accent pe experienţe pline de stil şi rafinament. Ne bucurăm să inaugurăm cea de-a doua locaţie în Constanţa”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

 Din meniu fac parte produse de viennoiserie, opţiuni pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată şi cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes şi alte delicii. În plus, pasionaţii de cafea se pot bucura în această locaţie de noi produse din gama Gourmet Cafe, într-un spaţiu special dedicat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO