ZF 24

Lecţia lui Sporiş după 17 ani de banking: Ca să fii promovabil trebuie să-ţi creezi succesori

Cristian Sporiş, vicepreşedinte executiv pe divizia corporaţii a Raiffeisen Bank
O funcţie în administraţie îţi dă ocazia să vezi şi de cealaltă parte a mesei care sunt restricţiile şi temerile. Poţi să înţelegi mai uşor gândirea, motivaţiile, mecanismul de decizie, restricţiile mediului politic.

Cristian Sporiş, vicepreşedinte executiv pe divizia corporaţii a Raiffeisen Bank O funcţie în administraţie îţi dă ocazia să vezi şi de cealaltă parte a mesei care sunt restricţiile şi temerile. Poţi să înţelegi mai uşor gândirea, motivaţiile, mecanismul de decizie, restricţiile mediului politic.

Autor: Razvan Voican

04.11.2013, 00:06 739
Perioada de şase luni petrecută anul trecut la Ministerul Finanţelor în funcţia de secretar de stat respon­sabil cu managementul datoriei publice a repre­zentat „o experienţă profesională şi de viaţă” pentru bancherul Cristian Sporiş, 37 de ani, care spune că acum poate aprecia şi mai mult mediul privat în care a revenit.
 
„În privat singurul lucru pentru care eşti evaluat este performanţa profesională. În mediul public sunt multe alte «interferenţe» cu care nu eram obişnuit. Revenirea la criteriile strict profesionale din privat mi-a dat o motivaţie foarte mare.”
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO