ZF 24

Licitatia pentru Terom, reluata la 5 septembrie

Licitatia pentru Terom, reluata la 5 septembrie
23.08.2007, 12:59 17

Casa de Insolventa Moldova din Iasi, lichidatorul combinatului de fire si fibre sintetice Terom Iasi, va organiza, la 5 septembrie, o noua licitatie pentru vanzarea platformei industriale si altor active, pentru un pret de pornire cumulat de 82,07 milioane de lei (24,9 milioane euro), inclusiv TVA.

Principalul activ functional este platforma industriala Terom, care va fi scoasa la licitatie cu strigare cu un pret de pornire de 57,59 milioane de lei, fara TVA, se arata intr-un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Pretul pentru platforma este cu circa 1,5 milioane de lei mai mare decat cel de la licitatia anterioara, programata pentru 15 august. Licitatia a fost insa anulata de lichidator din motive tehnice, intrucat nu exista o evidenta clara a instrainarilor de terenuri si alte active.

Pretul total pentru celelalte active scoase la licitatie, reprezentand constructii, terenuri si bunuri mobile, a fost diminuat de la 13,89 milioane de lei, fara TVA, la 11,38 milioane de lei.

Documentele de participare la licitatie pot fi depuse la sediul Terom pana la 4 septembrie 2007. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO