ZF 24

Lituanienii isi fac irish pub in Centrul Vechi al Bucurestiului

Lituanienii isi fac irish pub in Centrul Vechi al Bucurestiului
18.03.2010, 14:29 269

Compania lituaniaza Europa Group, care construieste hotelul depatru stele Royale din zona Unirii din Capitala, a atacat sisegmentul de food & bar, urmand sa deschida in aceastasaptamana un irish pub in Centrul Istoric, Dirty Harry's, laintersectia dintre strada Franceza si Nicolae Tonitza.

"Segmentul food&bar din Capitala este cu multsub-dimensionat fata de potentialul pietei, iar conditiile actualede achizitionare sau inchiriere a spatiilor comerciale sunt foartefavorabile. In consecinta, Europa Group a luat decizia de adezvolta o divizie dedicata acestui sector, care sa valorificeexperienta transnationala pe care o avem pe segmentul hotelier sisa o extinda mai departe pe food&bar", a declarat KarolisPaliulis, directorul adjunct al Europa Group.

Chiar daca se afla inca in renovare, Centrul Vechi gazduieste inprezent circa 70 de restaurante, baruri si cafenele, care cel putinpe perioada verii lucreaza la capacitate maxima, uneori clientiifiind nevoiti sa faca o rezervare cu cateva zile in urma pentru omasa.

"Aceasta zona a fost o alegere fireasca pentru deschidereaprimei unitati de tip pub din portofoliul nostru, avand in vedereca si-a castigat deja un renume pentru aglomerarea de locatii deprofil", spune Paliulis. Barul, care va avea o suprafata de 350 demetri patrati, este structurat pe trei niveluri. Investitia intr-oastfel de unitate se ridica la cateva sute de mii de euro.

Compania intentioneaza ca pe termen mediu sa creeze o retea derestaurante si pub-uri in Bucuresti. In centrul Vechi sunt circasase baruri cu specific irlandez printre care St.Patrick siO'Hara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO