ZF 24

Managerii nu ar trebui sa taie bugete, ci sa fie atenti la destinatia banilor

30.11.2008, 17:00 14

Atentia managerilor se indreapta, in perioade de tensiune economica, dinspre partea de dezvoltare a unei companii catre reducerea de costuri. Mai importanta insa decat taierea de bugete ar trebui sa fie investitiile pe care managerii le fac in angajati.

“Prioritar ar fi acum sa nu se taie bugete, ci sa existe o mai mare atentie inspre unde se investesc banii. Daca pana acum puteai sa investesti in ceva fara sa fii 100% sigur ca vei avea un rezultat, de-acum inainte nu va mai fi posibil. Daca ne referim la industria trainingului, inainte puteai sa-ti permiti sa incerci sa investesti niste bani in training stiind ca angajatii vor fi multumiti dupa aceea, insa la ora actuala trebuie sa te asiguri ca trainingul va avea un rezultat clar si ca impactul pe care il are trainingul va fi real. Altfel, exista riscul sa investesti o suma mare de bani si sa nu obtii niciun rezultat. In perioada aceasta de criza este destul de riscant”, explica Alexandru Aleman, country manager al Krauthammer Romania, companie specializata in consultanta bazata pe training si coaching, care are sediul central in Bruxelles.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, care sunt lucrurile care ii diferentiaza pe cei de la Krauthammer de celelalte companii specializate in coaching si care este reteta lor de succes.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO