ZF 24

Mihaiela Pura: Vechimea medie a angajatilor Farmec este de 15-20 de ani

09.11.2008, 17:30 23

Vechimea medie a angajatilor care lucreaza in cadrul Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producator de cosmetice cu actionariat integral autohtonde pe piata, este de 15-20 de ani.

In prezent, compania are aproximativ 660 de angajati, cu 70 mai mult decat la sfarsitul anului trecut. “In ceea ce priveste fluctuatia de personal, pot spune ca reprezentam o situatie aparte pe piata muncii. Fara exagerare, vechimea medie a angajatilor din Farmec este de 15-20 de ani. Sigur ca aceasta situatie prezinta avantaje de ambele parti, compania putand astfel sa se bucure de sprijinul unor specialisti cu o experienta vasta”, spune Mihaiela Pura, seful biroului de resurse umane al companiei.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, care sunt problemele cu care se confrunta angajatorii in ultimii ani si ce atitudine adopta Farmec in recrutarea si pastrarea angajatilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO