ZF 24

Ministerul Agriculturii nu stie exact cati angajati va disponibiliza

11.08.2009, 13:06 102

Ministerul Agriculturii a hotarat sa comaseze agentiile, oficiile, laboratoarele, reducand astfel 10 din cele 21 de unitati, fara a cunoaste deocamdata efectul acestor mutari referitor la numarul angajatilor ramasi in cadrul ministerului.

“Momentan nu stim exact daca vor fi reduceri de personal. In unele agentii pot fi, in unele nu, cert este ca toti cei care vor sa ramana in sistem pot sa aleaga”, a declarat ministrul de resort. Singura certitudine ramane la Agentia Domeniilor Statului, unde personalul va fi redus cu 20%. “Ordionanta privind descentralizarea a suferit o modificare in ce priveste ADS care nu va fi desfiintat deocamdata. Va ramane in forma in care este, dar va exista o modificare de personal de 20%”, a anuntat Ilie Sarbu. ADS are 420 de angajati, potrivit datelor anterioare ale agentiei, iar reducerea cu 20% ar insemna 84 de persoane disponibilizate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO