ZF 24

Mircea Geoana: E un moment trist pentru Romania

23.12.2009, 11:43 20

"E un moment trist pentru Romania. Din pacate propunerea pe careo avem din partea lui Traian Basescu reprezinta o solutie proastadin punctul nostru de vedere", a declarat liderul PSD, in fatacamerelor reunite ale Parlamentului in vederea votului deinvestitura a premierului desemnat Emil Boc.

"Astazi doua treimi din populatia Romaniei considera ca taramerge intr-o directie gresita. Venirea cu aceeasi propunere depremier ignora majoritatea vointei romanilor care sperau indiferentde rezultatele prezidentialelor sa avem parte de o nouaguvernare.

Intreaga populatie considera ca Emil Boc nu a reprezentat inultimul an un premier suficient de puternic si suficient dehotarat. Pentru mine si pentru noi, revenirea in Parlament, dupa ceprimul-ministru a fost respins de acelasi Parlament cu aceleasipropuneri este inacceptabila.

Acest guvern este construit pe tradare, aceasta tradare fiindrasplatita prin oferirea de portofolii, reprezinta o sfidare laadresa romanilor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO