ZF 24

Nelu Iordache, proprietarul Romstrade si Blue Air, vrea sa investeasca in Irak

Nelu Iordache, proprietarul Romstrade si Blue Air, vrea sa investeasca in Irak
09.12.2009, 20:27 255

Nelu Iordache, omul de afaceri care detine compania aeriana BlueAir si firma de constructii Romstrade, intentioneaza sa demarezeanul viitor mai multe proiecte de investitii in Irak dupa ce s-aintalnit in ultimele doua zile cu mai multi oficiali ai acesteitari.

"n ultimele doua zile si jumatate ne-am intalnit cuprim-ministrul regiunii Kurdistanului Irakian, cu ministrulconstructiilor, ministrul comunicatiilor, seful autoritatii pentruinvestitii si presedintele parlamentului local. Am analizatoportunitatile de investitii si de cooperare si am descoperit caexista potential atat pentru firmele private cat si pentru a intarilegaturile dintre Romania si Irak", a declarat Gheorghe Racaru,director de strategie al grupului de firme detinute de NeluIordache pe plan local.

Racaru nu a dat mai multe detalii cu privire la proiectele pecare intentioneaza sa le dezvolte in Irak si nici asupra bugetuluiminim de investitii, insa a mentionat ca au discutat proiecte deinvestitii atat in domeniul constructiilor de drumuri si in cel altransportului aerian cat si in alte segmente de piata. "Pana lafinalul saptamanii vom decide care vor fi proiectele pe care le vomdezvolta", a adaugat Racaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO