ZF 24

Obligatiunile emise de BRD in 2004 au ajuns la scadenta

21.03.2007, 18:21 16

Obligatiunile emise de BRD-Groupe Societe Generale in primavara anului 2004, in valoare de 50 milioane de lei, au ajuns, miercuri, la scadenta.
BRD a fost prima banca din Romania care a ales sa lanseze obligatiuni corporative pentru a-si echilibra scadentele la active, in general pe termen lung, cu maturitatile scurte ale pasivelor. Banca a vandut titluri de valoare cu venit fix in suma totala de 50 de milioane de lei, maturitatea fiind de trei ani.
Banca trebuie sa plateasca pana la finalul lunii martie cuponul aferent celei de-a sasea perioade de plata, in suma de 114,76 lei/obligatiune. Plata dobanzii se va efectua de catre banca prin virament, in contul fiecarui detinator de obligatiuni.
Totodata, in perioada 21 martie - 29 martie, BRD - Groupe Societe Generale va realiza rambursarea imprumutului in valoare de 2.500 de lei pe obligatiune. Vor avea dreptul sa incaseze principalul toti detinatorii de titluri inregistrati in Registrul de obligatiuni la data de 14 martie 2007. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO