ZF 24

Opera coboara in public

30.12.2009, 19:12 15

O companie de opera din Londra are un proiect care ar putea dastartul unei revolutii in materie de reprezentatii in domeniu,scrie The Times. OperaUpClose pune in scena un spectacol cu "Boema"de Puccini, locul ales fiind neobisnuit pentru acest gen dedivertisment, mai precis un local londonez numit Cock Tavern, ca oalternativa la "Boema" inclusa in programul Royal OperaHouse.

Motivul acestui demers il constituie incercarea de a atrage unpublic nou si variat, precum si de a oferi o sansa de afirmaretinerilor artisti pregatiti la scoli importante in domeniu, care,in mod normal, ar trebui sa se multumeasca sa cante ani de zile incor la spectacole inainte de a primi un rol important intr-oproductie de opera. Cum intr-o taverna nu este loc pentru oorchestra in toata regula, acompaniamentul va fi asigurat de unpianist, iar cei douazeci de cantareti din cor vor fi asezatiprintre clientii de la bar. Organizatorii spera ca pana la finalullunii februarie cand se vor incheia reprezentatiile cu "Boema" ininedita montare, spectatorii sa fie atat de vrajiti de muzica,incat cei care calca des pragul localului sa ajunga sa si cantealaturi de interpretii oficiali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO