ZF 24

Orange promovează pachetele 3play cu telefonie mobilă, fixă şi TV

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Orange, numărul unu pe piaţa locală de telefonie mobilă, le va oferi clienţilor care cumpără sau prelungesc pe o perioadă de doi ani un pachet care include trei abonamente diferite - la telefonie mobilă, fixă şi la serviciile de televiziune -, dublul minutelor, SMS-urilor şi traficului de internet inclus, precum şi 6 luni gratuite la abonamentul Orange TV ales.

Campania promoţională de sărbători a Orange arată cum operatorul încearcă să „împingă” în piaţă şi serviciul de televiziune prin satelit, lansat în primăvara acestui an, şi cum încearcă să-şi convingă clienţii să cumpere cât mai multe servicii.

„Ne dorim să rămânem prima opţiune a clienţilor pentru toate serviciile pe care le oferim - telefonie, internet şi televiziune”, a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange România. Clienţii care optează pentru unul sau două abonamente la servicii diferite primesc cu 50% şi respectiv 100% mai multe minute sau SMS-uri decât în oferta standard timp de 12 luni, iar în cazul serviciului Orange TV, abonament gratuit timp de 3, respectiv 6 luni.

Compania a lansat şi abonamentele Local HDĂ, World HDĂ, Universe HDĂ, cu tarife de 8, 11, respectiv 15 euro, care includ şi acces la conţinutul platformelor online Voyo şi Antena Play pe lângă cele 70 de posturi TV care pot fi urmărite prin aplicaţia Orange Go.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO