ZF 24

Padiu: Afacerile Teamnet Ymens au crescut cu 40% anul trecut

Bogdan Padiu

Bogdan Padiu

Autor: Adrian Seceleanu

18.03.2014, 11:26 275

Compania Ymens Teamnet, un furnizor de servicii de cloud parte a grupului Teamnet, a înregistrat anul trecut o creştere de 40% a cifrei de afaceri, a declarat într-o conferinţă Bogdan Padiu, director general şi acţionar majoritar al grupului.

”Din punct de vedre a cifei de afaceri estimăm o creştere a cifrei de afaceri de 40% în 2013 faţă de 2012. Numărul de clienţi noi a crescut cu 50% anul trecut. Deşi este o creştere mai mică decât ne doream, este totuşi o creştere sănătoasă a numărului de clienţi.

Majoritatea clienţilor noi au fost din retail, distribuţie şi servicii”, a declarat Padiu. El a adăugat că se aşteaptă ca şi în acest an creşterea cifrei de afaceri să fie de peste 10%, fără a oferi detalii despre cifra absolută.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, în 2012 compania Ymens Teamnet a avut o cifră de afaceri de 1,5 mil. euro, un profit net de 17.000 de euro şi un număr mediu de 52 de angajaţi. Pornind de la aceste date rezultă că anul trecut Ymens Teamnet a avut afaceri de 2,1 mil. euro.

În acest an compania va face investiţii de un milion de euro, şi va intra pe cel puţin o altă piaţă din regiune, în vizor fiind ţări precum Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia, Turcia sau Italia, a mai spus Padiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO