ZF 24

Perchezitie la birourile Ranbaxy din New Jersey

16.02.2007, 12:23 19

Sediul central al diviziei americane a grupului farmaceutic indian Ranbaxy Laboratories din Princeton, New Jersey, a fost perchezitionat, miercuri, de oficialitati federale, care au ridicat o serie de documente, transmite Reuters.

Ranbaxy a anuntat, intr-un comunicat emis ieri, ca perchezitia a reprezentat o surpriza, iar compania nu are cunostinta ca ar fi comis vreo ilegalitate.

Reprezentanti ai Administratiei americane pentru Alimente si Medicamente (FDA) au facut o perchezitie de amploare si "au ridicat o serie de documente", a declarat Charles Caprariello, purtator de cuvant al diviziei Ranbaxy din Statele Unite.
Ranbaxy, cel mai mare producator de medicamente din India in functie de vanzari, a raportat pentru ultimul trimestru al anului trecut un profit net de 42 de milioane de dolari.

Grupul indian a achizitionat, in iunie 2006, pachetul majoritar de actiuni (96,7%) al producatorului roman Terapia Cluj-Napoca. Terapia-Ranbaxy a inregistrat anul trecut o crestere a vanzarilor cu aproximativ 50%, comparativ cu 2005. Mediafax




Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO