ZF 24

Policolor a recrutat un nou şef la divizia de vopsele auto

Policolor a recrutat un nou şef la divizia de vopsele...

Autor: Andreea Neferu

11.03.2014, 00:00 450

Românul Bogdan Jambori a preluat de la începutul acestui an funcţia de director business unit a Klar Professional, divizia de lacuri şi vopsele auto a Policolor. Poziţia pe care Jambori a preluat-o a fost ocupată până în septembrie anul trecut de Narcis Obeadă.

Jambori are o experienţă de peste 17 ani ca manager de vânzări pe segmentul lacurilor şi vopselelor destinate sectorului auto şi industrial.  El a mai condus şi compania Akzo Nobel - Sikkens România în cadrul căreia a înfiinţat divizia Paint and Car Equipment şi a dezvoltat de la zero departamentul de lacuri şi vopsele speciale. De asemenea, a fost director de divizie şi responsabil de managementul clienţilor pentru Poly Delta Chemicals/Quaker România.

Ulterior, a preluat funcţia de director de vânzări la producătorul de lacuri şi vopsele Chempro Chemicals. Grupul Policolor-Orgachim, cu facilităţi de producţie în România şi Bulgaria, este controlat de fondurile de investiţii The Romanian Investment Fund, RC2 şi Romanian Reconstruction. Policolor a înregistrat în 2012 afaceri de circa 31 mil. euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO