ZF 24

Proiect european de 1,2 mil. euro pentru modernizarea centrulului de recuperare neuropsihiatrică din Jucu, judeţul Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

11.12.2013, 13:43 104

Consiliul Judeţean Cluj a câştigat un proiect european în valoare de 5,3 mil. lei (1,2 mil. euro) pentru modernizarea şi dotarea centrului de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din Jucu, judeţul Cluj. Proiectul este finanţat prin Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 1 ’’Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere, Domeniul major de intervenţie ’’Planuri integrate de dezvoltare urbană’’.

Decizia de acceptare a cererii de finanţare presupune începerea perioadei de contractare, respectiv semnarea contractului de finanţare în maximum 2 luni, durata de implementare fiind de 18 luni.

Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din Jucu necesită investiţii în infrastructură şi echipamente, modernizarea spaţiilor de cazare, spaţiilor comune şi a grupurilor sanitare. Centrul are o capacitate de 50 de locuri şi oferă servicii unui număr de 47 de tineri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO