ZF 24

Proprietarii America House: Romania este un pariu sigur in regiune

23.09.2008, 20:00 13

Compania AEW Europe, afiliata puternicului grup francez Natixis Global Asset Management, care a cumparat cladirea de birouri America House din Piata Victoriei pentru un pret record de 120 mil.euro, a deschis un birou la Bucuresti de unde vizeaza alte achizitii, fiind unul dintre putinii investitori care anunta intentii de preluare in aceasta perioada de criza financiara internationala.

"Vom monitoriza mai bine subtilitatile pietei si am putea imbunatati performantele proprietatilor pe care le avem deja. Avem in lucru si alte proiecte, iar pana la sfarsitul acestui an am putea realiza o noua achizitie, in functie de o serie de conditii administrative. Romania este un pariu destul de sigur in regiune, acesta fiind un moment bun sa fii aici, daca stii piata", a declarat pentru ZF Jerome Spanek, managing director al AEW Europe in Romania.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce fonduri administreaza in prezent compania si ce urmareste in continuare AEW Europe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO