ZF 24

Proprietarul AdePlast: Am vrut sa fim interzisi de CNA

22.12.2009, 17:32 36

Producatorul de materiale de constructii AdePlast a fost inultimele saptamani un subiect de discutie aprins pentru cei dinaudiovizual, dar si pentru publicitari sau forumisti. Compania aderulat o campanie publicitara pe TV, compusa din doua spoturi,care au fost recent interzise spre difuzare inainte de orele 20 decatre Consiliul National al Audiovizualului in urma unei reclamatiiinaintate de catre europarlamentarul Daciana Sarbu, cele douacampanii fiind acuzate de misoginism si tratarea femeii ca obiectsexual.

"Am o sotie si patru copii, nu este vorba de misoginism. Doriti sava spun sincer? Asta ne-am dorit de la inceput, sa fim interzisi casa atragem atentia asupra noastra. Initial erau trei spoturi, insaal treilea nu a mai apucat sa fie difuzat desi acesta ar fi fostinterzis cu siguranta. Am avut aceasta sesizare si toata lumea aauzit de noi. Si atunci cand este o reclama negativa, tot reclamaeste", declara Marcel Barbut.

Cititi mai multe pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO