ZF 24

ProTV: Peste 25 mii de oameni l-au sustinut pe Traian Basescu la Cluj

10.05.2007, 10:03 15

La mitingul organizat de PD ieri dupa-amiaza, presedintele suspendat a venit impreuna cu sotia. Basescu le-a vorbit clujenilor despre organizarea unui nou referendum pentru votul uni-nominal. La Cluj, Basescu a stat alaturi de mai multi lideri PD si PLD. Langa Traian Basescu s-au aflat Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Monica Macovei si Elena Udrea.
Discursul presedintelui a fost precedat de un concert de muzica populara.
La sosire, Traian Basescu a fost asaltat de sustinatori care doreau sa-l salute, iar fiica sa Ioana si-a exersat talentele de fotograf, luandu-l ca model pe tatal sau. Dupa discursurile liderilor democrati, a urmat presedintele suspendat al Romaniei, care, inainte de a-si incepe cuvantul, a dansat timid pe melodia "Ciuleandra".
Si politica feminina a fost reprezentata la Cluj la nivel inalt. Au venit sa-l sustina pe seful statului suspendat, alaturi de Elena Udrea si Monica Macovei, si deputatul Raluca Turcan si Anca Boagiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO