ZF 24

Regele asfaltului, Costel Casuneanu, a dat declaratii in fata procurorilor DNA

06.01.2010, 12:08 48

Omul de afaceri Costel Casuneanu a dat o declaratie scrisaprocurorilor anticoruptie in dosarul in care este acuzat decumparare de influenta si in care mai sunt cercetati senatorulCatalin Voicu si judecatorul Florin Costiniu, informeaza Mediafax.

Costel Casuneanu s-a prezentat, miercuri, la ora 10.00, lasediul DNA, de unde a plecat dupa aproximativ o ora.

La iesirea din sediul DNA, el a aratat ca a dat o declaratiescrisa anchetatorilor. Omul de afaceri a refuzat sa faca altecomentarii in legatura cu acuzatiile care i se aduc, sustinand ca"justitia nu se face la televizor".

Completul de noua judecatori de la instanta suprema judeca,miercuri, o contestatie a procurorilor DNA fata de decizia princare Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) aadmis cererea lui Costel Casuneanu privind ridicarea interdictieide a parasi Bacaul pe perioada cercetarilor.

Costel Casuneanu a cerut ridicarea interdictiei in 23 decembrie,iar judecatorii Sectiei penale au admis-o sase zile mai tarziu.Procurorii DNA i-au prezentat lui Costel Casuneanu acuzatiile, in21 decembrie. Mai multe despre cazul de coruptie in care a fost implicatCostel Casuneanu cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO