ZF 24

Repozitionarea preturilor tripleaza afacerile importatorului Jack Daniel's

15.04.2007, 21:52 11

Compania BDG, importatorul whisky-ului Jack Daniel's si al berii Corona a inregistrat in primul trimestru din acest an o crestere de 72% a vanzarilor in volum fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In aceeasi perioada, cifra de afaceri a companiei s-a majorat cu 215%, reprezentantii BDG neprecizand valoarea exacta a vanzarilor.

"Cresterea se datoreaza in principal repozitionarii preturilor la inceputul acestui an, continuitatii in aprovizionare a brandurilor traditionale (Corona, Budweiser, Evian, vinurile Baron Phillipe, Heinz) si faptului ca anul acesta varful de vanzare generat de apropierea Sarbatorilor de Paste s-a situat in luna martie si nu in aprile ca anul trecut", a declarat Petre Berciu, managing partner al BDG Import.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt marcile distribuite de companie care au beneficiat cel mai mult de pe urma repozitionarii preturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO