Reţeaua Max Bet vrea să se extindă mai mult în afara Bucureştiului, cu circa şapte locaţii noi în 2017

18 apr 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Reţeaua de centre de jocuri electronice de tip slot machine Max Bet vrea să se extindă în afara Capitalei, având în plan deschiderea a şapte locaţii noi în 2017, cu un buget de investiţii de 7,2 milioane lei.

 „Avem un plan de dezvoltare pentru 2017, prin care vrem să ne extindem mai ales în restul ţării, deoarece în Bucureşti considerăm că suntem bine amplasaţi. Vom deschide circa şapte locaţii noi, pentru care avem un buget de investiţii de 7,2 milioane de lei. Ne-am propus o creştere a cifrei de afaceri de 8,5% anul acesta“, spune Gherghina Ionescu, administratorul reţelei în România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
extindere
, retea
, bucuresti
, buget
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide