ZF 24

Romania Libera: Razboi in rafturile de confectii

21.04.2008, 09:15 11

Producatorii de confectii textile califica drept abuziva politica de achizitie a produselor textile de catre hypermarketuri si clauzele contractuale pe care acestea le impun cu privire la retururile de marfa, spune Maria Grapini, presedinta patronatului FEPAIUS, citata de Romania Libera.

In replica, Dan Sucu, presedintele Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR), spune ca nu poate fi vorba de abuz de putere, deoarece vanzarea confectiilor textile prin hypermarketuri nu reprezinta mai mult de 1-2% din totalul vanzarilor pietei, iar chestiunea retururilor este un aranjament contractual semnat de ambele parti. Patronatul din industria textila (FEPAIUS) cere autoritatilor sa intervina pentru eliminarea conditiei retururilor obligatorii, impusa de hypermarketuri producatorilor de confectii, si acuza hypermarketurile de politica de monopol in piata. Mai multe detalii pe www.romanialibera.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO