ZF 24

Salans: Finantatorii si investitorii au primit instructiuni sa-si reconsidere investitiile

23.10.2008, 19:15 18

Reprezentantii casei de avocatura Salans, unul dintre cei mai activi jucatori straini de pe piata locala, apreciaza ca jucatorii de profil au nevoie de o reorientare, pe fondul incetinirii anumitor domenii de activitate, precum real estate si fuziuni si achizitii, si a cresterii numarului de litigii, restructurari si chiar imprumuturi intrate in impas.

"Cine se va repozitiona cat mai repede si va veni cu un produs bun, va avea de castigat. In ce priveste Salans, ne orientam pentru a oferi produse de restructurare si renegociere a imprumuturilor care au intrat deja in impas: va fi interesul atat al creditorului cat si al debitorului de a se evita incalcarea contractului", apreciaza Anda Todor, unul din cei doi managing partneri ai biroului Salans din Bucuresti.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce domanii ale dreptului implica aceasta activitate si ce oportunitati de recrutare analizeaza Salans la biroul din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO