ZF 24

Santierul Naval Orsova: Profitul la noua luni a crescut de 10 ori

14.11.2006, 17:45 13

Compania Santierul Naval Orsova a realizat pe primele noua luni ale anului un profit de zece ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor furnizate de societate. Castigul de anul acesta se ridica la 1,66 milioane de euro (5,88 milioane de lei), in conditiile in care cifra de afaceri a companiei a crescut cu circa 15% pana la 15,76 mil. euro (55,8 mil. lei), fata de 13,64 mil. euro (48,3 mil lei) in aceeasi perioada a anului trecut.
Evolutia pozitiva vine pe fondul reducerii costurilor cu peste 3%, si cresterii veniturilor cu circa 8%. Consiliul de Adminstratie al companiei a aprobat in iulie un numar de 11 contracte carea aveau ca obiect productia de nave pentru o companie olandeza, si care totalizau peste 17 mil. euro. Constructorul naval este listat la Bursa de Valori Bucuresti la categoria I. Ultima tranzactie cu titlurile emitentului s-a perfectat la un pret de 8 lei/actiune. La aceasta valoare, capitalizarea bursiera.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO