ZF 24

Seful A&D Pharma preia conducerea Sensiblu

23.12.2009, 19:27 401

Directorul general al A&D Pharma, Robert Popescu, va preluasi functia de director operational al Sensiblu, dupa ce contractulsefului acestei divizii, Claudiu Opran, s-a incheiat, se arataintr-un anunt al companiei farmaceutice publicat pe site-ul burseidin Londra, informeaza Mediafax Business.

Popescu va fi sprijinit in activitate de Claudiu Grosu, care afost promovat in functia de director comercial al Sensiblu după cea lucrat în cadrul grupului in ultimii 14 ani.

"Suntem incantati sa il promovam pe Claudiu Grosu in aceastafunctie importanta. Ii multumim lui Claudiu Opran pentrucontributia sa la Sensiblu", a declarat Popescu.

Claudiu Opran a fost numit director al Sensiblu in iunie2005.

A&D Pharma este o companie de tip holding, inregistrata inOlanda, care detine cea mai mare parte a activitatilor in Romania.Principalele divizii ale grupului sunt Mediplus (distributie),lantul de farmacii Sensiblu si compania A&D PharmaMarketing&Sales.

Mai multe despre compania A&D Pharma cititipe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO