ZF 24

Seful Cotroceni Park despre deschiderea Sun Plaza: nu poti compara supa cu carnea

23.02.2010, 20:38 29

Inaugurarea peste doua zile a proiectului Sun Plaza din sudulCapitalei, cu o suprafata inchiriabila de 81.000 de metri patrati,la doar patru luni de la deschiderea mallului Cotroceni Park, celmai mare la ora actuala de pe piata locala, naste o disputa pentrutitlul de "cel mai mare mall din Romania", desi cele douaconstructii se afla la o distanta de aproximativ sase kilometriunul de altul.

"Cel mai mare centru comercial din tara este cel din Baneasa,dar acolo nu este doar mall, cum nici Sun Plaza nu este doar mall.Daca excluzi cele trei big-box-uri (unitati de mari dimensiuni -Cora, BauMax si Mobexpert - n.r.) mai ramane un mall de 35.000 demetri patrati, cu 113 magazine. Cotroceni Park are 79.000 de metripatrati si un singur box - Real, cu o suprafata de 12.000 de metripatrati si peste 200 de magazine. Nu poti compara supa cu carnea",spune Israel Visel, directorul Cotroceni Park.

Cititi maine in Ziarul Financiar un interviu cu seful CotroceniPark din care puteti afla numele primului magazin inchis in cadrulproiectului sau valoarea vanzarilor inregistrate de chiriasi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO