ZF 24

Semne bune in retail: se mai deschid magazine in malluri

Semne bune in retail: se mai deschid magazine in malluri
19.05.2009, 15:20 76

Distribuitorul de produse electrocasnice SEB si producatorul de ciorapi de dama Mondex sunt printre companiile care au continuat sa se extinda inclusiv in aceasta perioada, deschizand magazine in centrele comerciale City Mall din sudul Bucurestiului, respectiv Iulius Mall din Suceava.

SEB si Mondex nu au deschis magazine foarte mari, dar in conditiile in care in ultima perioada au fost deschise malluri cu un grad de inchiriere de 50%, aceste inaugurari devin importante.

SEB a deschis in City Mall, in parteneriat cu retailerul de electronice si electrocasnice DOMO un magazin de 83 de metri patrati. SEB este reprezentantul de pe piata locala al companiei care produce brandurile Tefal, Rowenta, Moulinex, Lagostina si Krups.

City Mall este unul dintre cele mai vechi centre comerciale din Bucuresti, deschis in urma cu patru ani, si avand chiriasi precum Billa, Primavara, Sprider sau KFC.
Mondex, un producator de textile din Sibiu, a deschis la Suceva un magazin de 60 de metri patrati, in urma unei investitii de 70.000 de euro. Mondex are o retea de 102 magazine la nivel national si afaceri de 11,3 milioane de euro in 2007.

Printre cei mai importanti chiriasi ai proiectului Iulius Mall Suceava, detinut de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, se numara Auchan, Bricostore, Domo, Diverta, Intersport, Sprider sau Peacocks.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO