ZF 24

Seroussi: Refuz contracte pentru ca nu am muncitori

Seroussi: Refuz contracte pentru ca nu am muncitori
04.09.2007, 14:57 22

Joseph Seroussi, proprietarul J&R Enterprises, unul dintre cei mai mari producatori de confectii din Romania, cu circa 6.000 de angajati spune ca nu poate face fata comenzilor pentru ca nu are suficienti angajati.

"Sunt in situatia sa refuz contracte, pentru ca nu am muncitori. As putea vinde de trei ori mai mult decat produc in prezent, insa trebuie sa rezistam. Chiar daca pierdem bani, vom incerca sa ne mentinem cat mai mult cu putinta, la un ritm redus. La un moment dat industria isi va reveni, iar eu estimez ca acest lucru se va intampla intr-o perioada de cinci ani", a spus Seroussi.

Jucatorii din industria textila au fost puternic loviti de valul angajatilor care au plecat in strainatate, creand un vid pe piata fortei de munca. Numarul angajatilor din fabricile detinute de Seroussi s-a redus cu peste 1.000 de oameni in ultimii doi ani, tendinta care se va mentine. Citeste mai mult aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO