ZF 24

Sonae Sierra: va fi foarte greu sa incepem inca doua proiecte anul acesta, cum ne-am propus

12.10.2008, 19:00 20

Reprezentantii companiei de dezvoltare imobiliara Sonae Sierra, care detine in Romania un mall la Ramnicu-Valcea si are in dezvoltare alte trei proiecte, spun ca va fi extrem de dificil sa inceapa dezvoltarea altor doua malluri pe piata locala in acest an, conform targetului propus in luna martie.

"Va fi foarte dificil sa ne atingem targetul propus, dar speram sa incepem dezvoltarea a cel putin inca un mall. Am fost surprinsi de probleme complet neasteptate in Romania. Ne-a fost propus, spre exemplu, un teren extrem de contaminat, care necesita investitii de opt milioane de euro pentru decontamimare, astfel ca am renuntat la una din posibilele afaceri", a declarat pentru ZF Alvaro Portela, CEO al Sonae Sierra.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cum este afectata Sonae Sierra de criza financiara internationala si ce proiecte are compania in dezvoltare pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO