ZF 24

SSIF Broker va fuziona cu Investco, iar alte doua companii de brokeraj au respins propunerea

21.05.2007, 11:39 21

Compania SSIF Broker din Cluj - Napoca va fuziona cu Compania Romana de Investitii - Investco, insa nu si cu HTI Valori Mobiliare si Transilvania Capital, firme ale caror actionari au respins proiectul.
Actionarii SSIF Broker vor discuta, in 29 iunie, reaprobarea fuziunii cu Investco si majorarea capitalului social. Din surse proprii ale SSIF Broker, capitalul va fi majorat cu 24,04 milioane de lei. In plus, capitalul va fi suplimentat cu sume provenind din profitul de repartizat si rezerve ale Investco, precum si noi aporturi in forma baneasca reprezentand 10% din numarul total de actiuni rezultate in urma finalizarii fuziunii.
Pretul de subscriere va fi de 0,75 lei/actiune, iar prima de emisiune va avea valoarea de 0,25 lei pe titlu. Drepturile de preferinta nu se vor tranzactiona prin Bursa de Valori Bucuresti (BVB), se arata intr-un comunicat al SSIF.
Analiza si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru acest an ca urmare a reconsiderarii operatiunii de fuziune cu Investco se afla de asemenea pe ordinea de zi.
Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO